<font color="#F8F8F8"> Akmensrotas<br />

Akmensrotas

 Latviski По русский In English

Dziedinošo minerālu vibrācija un dzimšanas skaitlis.


Komentārs:

Anonīms* - 2014-11-02 19:50
Sveiki draugi, man ļoti interesē, kas ir mans Akmens. Ļoti izpalīdzīgs jau kopš bērnibas. Bija noripojis un pazudis man daudzus gadus, bet vakar atkal satikāmies. Abi esam ļoti priecīgi. Tikai kā šim brīnumam nosaukums varētu būt. Kāds zina?
Paldies :)

http://failiem.lv/g/epwyfao#aa/image.jpg



Dziedinošo minerālu vibrācija un dzimšanas skaitlis.


     Minerāla krāsai un enerģijas vibrācijas skaitlim ir nozīme, ko mēs varam izmantot, ja vien to protam. Skaitļiem, minerāliem un krāsām ir noteikta vibrācija, tiem piemīt spēja mums dot enerģiju, attīrīt un dziedināt. Katram skaitlim ir sava vibrācija, kas saistīta ar noteiktu krāsu un attiecīgu kristālu. Atceraties, ka vienas dzimtas minerāliem ar atšķirīgu krāsu būs atšķirīgs vibrāciju skaitlis.
     Arī cilvēka enerģija vibrē ar noteiktu skaitli- dzimšanas skaitli, kas aprēķināms pēc dzimšanas dienas, mēneša un gada. Piemēram, dzimšanas dati ir 20.01.1970., tad aprēķins ir sekojošs: 2+0+0+1+1+9+7+0=20 (ja rezultātā ir divciparu skaitlis, tad šie skaitļi savstarpēji jāsaskaita), 2+0=2 (ja rezultātā atkal būtu iegūts divciparu skaitlis, tad šie skaitļi savstarpēji jāsaskaita līdz tiek iegūts viencipara skaitlis), tātad dzimšanas skaitlis šajā piemērā ir 2. 
    Minerāli, kuriem ar Jums ir vienāds vibrācijas skaitlis ir īpaši efektīvi tieši Jums. Tos ieteicams izmantot kā amuletus, dziedināšanās akmeņus, čakru aktivizēšanā, meditācijā un masāžā.


Dzimšanas skaitlis- 1 
Krāsa- sarkana
PIONIERIS
Dzīvē nepieciešams: iemācīties pašpaļāvību un pacietību, izprast sevi, būt pārliecinošam, bet ne agresīvam.
Minerāli visi, kas ir sarkanā krāsā vai vibrē ar skaitli „ 1”- saulesakmens, angelīts, tirkīzs, akvamarīns, kalcīts (dzeltens), ahāts (koka un sūnu), azurīts, bronzīts, okeāna jašma, malahīts un obsidiāns.

Dzimšanas skaitlis-2

Krāsa- oranža
KOOPERATORS
Dzīvē nepieciešams:atbalstīt un iedvesmot citus, cienīt sevi, dalīties pieredzē un izjūtās, iemācīties pieņemt lēmumus nešauboties.
Minerāli visi, kas ir oranžā krāsā vai vibrē ar skaitli „ 2”- hovlīts, nefrīts, epidots, safīrs, zilais mežģīņu ahāts, dūmu kvarcs, zilais fluorīds, bismutas, turmalīns, pikaso jašma un tanzanīts.

Dzimšanas skaitlis- 3

Krāsa- dzeltena
OPTIMISTS
Dzīvē nepieciešams: saskatīt savu vērtību, pozitīvi domāt, izmantot savu radošumu un iztēli, būt pateicīgam, radīt laimi un prieku.

Minerāli visi, kas ir dzeltenā krāsā vai vibrē ar skaitli „ 3” : avanturīns, dzintars, hrizoprāzs, lazurīts,  zaļais kalcīts, rubīns, ametists, sugilīts, pirīts, morganīts, turmalīns,botsvāna ahāts, zilais, zaļais un medus kalcīts, zilais topāzs, dolomīts un sardonikss.

Dzimšanas skaitlis- 4

Krāsa- Zaļa
ORGANIZATORS
Dzīvē nepieciešams: izveidot drošu un harmonisku vidi, mīlēt- atrast, ko mīlēt, ļauties un nebaidīties no pārmaiņām, līdzsvarot darbu un atpūtu.

Minerāli visi, kas ir zaļā krāsā vai vibrē ar skaitli „ 4”: sodalīts, mēnessakmens, tīģeracs, heliotrops, kianīts, melnais turmalīns, obsidiāns (sarkankoka krāsā), dalmāciešu jašma, dzeltenais nefrīts, zilais halcedons, opāls, jašma.

Dzimšanas skaitlis- 5
Krāsa- Tirkīza
KOMUNIKĀTORS
Dzīvē nepieciešams: atrast savu brīvību, mācētpielāgoties, būt universālam, uzticēties sev, līdzsvarot risku un atbildību, mācēt uzklausīt citu viedokli un motivēt.

Minerāli visi, kas ir tirkīza krāsā vai vibrē ar skaitli „ 5”: karneliāns, hrizokolla, amazonīts, oranžais kalcīts, sarkanā tīgeracs, prenīts un olivīns.

Dzimšanas krāsa-  6 
Krāsa - Zila
CEĻVEDIS
Dzīvē nepieciešams: mācēt pašizteikties, izglītoties un izglītot, neuztraukties par sīkumiem.

Minerāli visi, kas ir zilā krāsā vai vibrē ar skaitli „ 6”: sarkanā jašma, labradorīts, topāzs, peridots , onikss, rozā topāzs, apaču asaras, kaķacs un merlinīts.

Dzimšanas skaitlis- 7 
Krāsa- Indigo
INDIVIDUĀLISTS
Dzīvē nepieciešams: mācīties no gūtās pieredzes, spēt atbildēt par sevi, uzticēties intuīcijai, nevilcināties, ieklausīties.

Minerāli visi, kas ir indigo krāsā vai vibrē ar skaitli „ 7”: čaroīts, fluorīts, fluorite, rozā kvarcs, iolīts, pērles, kuncīts, variscīts un zilais avanturīns.

Dzimšanas skaitlis- 8
Krāsa- Violeta
MEKLĒTĀJS
Dzīvē nepieciešams: ticēt saviem spēkiem, līdzsvarot dzīves materiālos un garīgos aspektus, noteikt reālus mērķus un tos sasniegt.

Minerāli visi, kas ir violetā krāsā vai vibrē ar skaitli „ 8”: lepidolīts, selenīts, celestīts, sarkanais kalcīts, dzeltenā jašma, mukaīts, sniegpārslu obsidiāns, afganistānas dimants, serpentīns un berils.

Dzimšanas skaitlis-9

Krāsa- Purpursarkana
HUMĀNISTS
Dzīvē nepieciešams: atrast sevi, būt līdzjūtīgam, tiekties pēc zināšanām, attīstīt radošās spējas, atrast līdzsvaru finansiālajā sfērā.

Minerāli visi, kas ir pupursarkanā krāsā vai vibrē ar skaitli „ 9”: rodonīts, malahīts, hematīts, apatīts, unakīts,  purpurkrāsas halcedons un aragonīts.

materiāls ņemts vortālā  www.ezoterikatev.lv
Komentāri (7)  |   Skatīts: 20339x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
Aija* - 2012-09-01 21:57
2+0 vai tad ir viens?! Tadu matematiku nebiju zinajusi. Zinu, ka 2+0 ir 2!

Sandis* - 2012-11-07 05:41
Es arī esmu apguvis citu matemātiku, ja tik tā jau nav varbūtības teorija....

Edīte* - 2012-11-08 15:51
...marketinga triks, lai vairāk piesaistītu pircējus, bet matemātika nepareiza...pircēj apdomājies!

gggg* - 2012-11-25 20:11
Paldies, ļoti liels un svētīgs darbs ieguldīts! Lai izdodas!

bodniece - 2013-07-06 22:24
kļūdīties ir cilvēcīgi........

Atslēga* - 2014-03-25 01:44
Ļoti labs raksts! Salīdzinot šo informāciju ar informāciju par čakrām.. daudzas lietas saliekas pa plauktiņiem.. jo lielāko daļu tinformācija ir diezgan precīza! Paldies raksta veidotājiem un cilvēkiem, kas sniedz šīs ziņas tālāk! Jauku dienu vēlot! E.

Anonīms* - 2014-11-02 19:50
Sveiki draugi, man ļoti interesē, kas ir mans Akmens. Ļoti izpalīdzīgs jau kopš bērnibas. Bija noripojis un pazudis man daudzus gadus, bet vakar atkal satikāmies. Abi esam ļoti priecīgi. Tikai kā šim brīnumam nosaukums varētu būt. Kāds zina?
Paldies :)

http://failiem.lv/g/epwyfao#aa/image.jpg


Atpakaļ