<font color="#F8F8F8"> Akmensrotas<br />

Akmensrotas

 Latviski По русский In English


Cena: 55.00€

Kods: p1984mo25039

Čaroīts, smaragds , 925 sudrabs

Čaroīts, smaragds , 925 sudrabs - kop.gar 55mm
https://akmensrotas.1w.lv/1754-caroits/
Smaragds palīdz ārstēt iekaisumus, cīnās ar infekcijām, pazemina temperatūru, derīgs pie urīnpūšļa un urīnceļu slimībām. Šis akmens ārstē diabētu un apdegumus, sāpes sirdī, pazemina asinsspiedienu un palīdz psoriāzes ārstēšanai. Smaragds sekmē aknu, kuņģa, klepus, tuberkulozes ārstēšanu  un palīdz pie bezmiega. Apveltīts ar antibakteriālām īpašībām (ja viņu ieliek glāzē ar ūdeni, tad to var dzert bez vārīšanas). Akmens palīdz atbrīvoties no vistas akluma, kataraktas, epilepsijas. Smaragda īpašniekam nedraud nakts murgi, bezmiegs, nepamatotas bailes un paaugstināts nogurums.
Galvenais smaragda uzdevums ir cīņa ar sava saimnieka sliktajiem ieradumiem: melīgumu, tieksmi uz afērām, neuzticību mīlestībā.
Ja akmens īpašnieks nav apveltīts ar sliktiem ieradumiem, smaragds nes viņam veselību un veiksmi.
Šis akmens ir spējīgs izkliedēt jebkādu slikto enerģiju, attīrīt cilvēka biolauku un mājokli no negatīva. Smaragds sargā ģimenes pavardu: laulības saites, mieru un saskaņu ģimenē, sekmē dzimtas turpinājumu.
Tas "garantē" jūtu pastāvību, pievelk bagātību, nes mieru un laimi, nostiprina atmiņu, atvaira sliktus sapņus un izkliedē melanholiju.