<font color="#F8F8F8"> Akmensrotas<br />

Akmensrotas

 Latviski По русский In English


Cena: 25.61€

Kods: j1739lo18137

Avanturīns

Avanturīns - 52cm - 18Ls
Avanturīns palīdz pret alerģiju, bronhītiem, sirds-asinsvadu saslimšanām, pazemina asinsspiedienu, sekmē ātru brūču sadzīšanu. Austrumos uzskata, ka tas stimulē sirds čakru, uzlabo redzi, noņem nervu spriedzi.
Tas piesaista iemīļotā pieķeršanos. Pastiprina cilvēka emocijas: uzlādē viņu ar optimismu, pašpārliecinātību, prāta skaidrību un uzlabo garastāvokli. Tomēr nevajadzētu domāt, ka jebkurš cilvēks, nekavējoties kļūs veiksmīgs un dzīvespriecīgs. Šo akmeni var nēsāt tie, kas neieņem augstus posteņus, nav saistīti ar ģimeni, tas ir tie, kam nav liela atbildība, piemēram bērni līdz sešpadsmit gadu vecumam. Bet pat tiem, kam avanturīns nevar kaitēt, nav jānēsā viņš pastāvīgi. Īpaši pieņemams laiks viņa nēsāšanai ir dilstošā Mēness fāze.
Ārstnieciskos nolūkos avanturīnu nēsā kā aproces vai uz kakla kreļļu veidā. Īpaši labi tas palīdz, ja viņu izmanto kā masāžas lodes.
Avanturīns var kļūt par brīnišķīgu palīgu mīlas lietās. Tāpat to var nosaukt par "mūzu", tā kā viņš dod iedvesmu un radošāki kļūst rakstnieki, gleznotāji, muzikanti.