<font color="#F8F8F8"> Akmensrotas<br />

Akmensrotas

 Latviski По русский In English


Cena: 28.00€

Kods: g1206mr2443135

Jašma

Jašma - akm.53*36mm - 28Eur
Dzeltenā (Zemes)– pasargā no indēm un ļaunas acs.Atjauno spēkus, palīdz drudža un epilepsijas gadījumos, uzlabo atmiņu, ārstē psihiskās saslimšanas, normalizē miegu, atbrīvo no bezmiega un murgiem. Uzlabo redzi, noņem zobu sāpes. Pastāvīga nēsāšana pastiprina ožu. 
Vienīgais akmens, kas noņem visu negatīvo enerģētiku, kuru jau uzkrājis organisms. Tas aizsargā no ļaunas acs un no ļaunajiem spēkiem. Aizsargā no neauglības, piešķir drošsirdīgumu un pārliecību uzvarā, paaugstina kopējo tonusu. Izstrādājumi no jašmas noņem nogurumu, pat tikai atrodaties telpā, kur tie ir. Zaļas nokrāsas jašma paasina intuīciju, mazina depresiju, koncentrē uzmanību un atver acīm neredzamo .
Dzeltenā jašma ārstē kuņģa-zarnu trakta saslimšanas un pasargā no ļaunas acs.
Uzlādē cilvēku ar pozitīvu enerģiju, tādēļ ir ļoti derīgi nēsāt izstrādājumus no šī akmens. Lai mājā valdītu miers un harmonija, vajag telpās turēt vāzes un lādītes no jašmas. Tas aizsargā mājokli no skaudības, niknuma un apkārtējās pasaules citām negatīvām ietekmēm. Daudzās valstīs uzskata, ka jašma pievelk mājā veiksmi, laimi un pārticību.
Maģisku akmeņu īpašību pazinēji apgalvo, ka, ja nemanot nolikt kabatā dārgam cilvēkam jašmas gabalu, tad tas aizsargās viņu no nepatikšanām, noskaušanas un tumšajiem spēkiem
Oranžās jašmas – ļoti seni un stipri enerģētiski akmeņi, universāli ārsti.Dod enerģiju dzimumorgāniem, palīdz ieņemt un iznēsāt bērnu.