<font color="#F8F8F8"> Akmensrotas<br />

Akmensrotas

 Latviski По русский In English


Cena: 38.00€

Kods: h255dh2342813

Kianīts,sudrabs

Kianīts,sudrabs - 18 izm. - 38Eur
Tautas dziednieki uzskata, ka kianīts paaugstina kopējo organisma tonusu, uzlabo atmiņu, noņem nervozitāti. Skaitās, ka patiecoties savai zilajai krāsai šis minerāls atvieglo stāvokli pie bērnu infekcijām, atbrīvo no bezmiega, noņem stresa sekas. Bet ir vērts uzmanīties, jo pie pastāvīgas nēsāšanas var rasties nomākts garastāvoklis. Normalizē šūnveida metabolismu. Dažās valstīs rekomendē nēsāt pie nieru un urīnpūšļa saslimšanām.
Apveltīts ar īpašību dāvāt īpašniekam uzticību, pieticīgu, šķīstību. Tas vienkārši ir tiem, kam nosliece uz mīlestības intrigām. Bez tam, akmens palīdz cilvēkam koncentrēt spēkus uz vienu darbu nevis mēģinot izdarīt daudzas lietas uzreiz. Pie reizes, tas palīdz izvēlēties to darbības veidu, kurš atnesīs īpašniekam materiālo labumu un slavu. Ja cilvēks ir labs un krietns, akmens pasargā viņu no partnera negodīguma, piesaista citu cilvēku simpātijas un uzticību, palīdz pacelties pa karjeras kāpnēm.
Kianīts nostiprina atmiņu, atmodina zināšanu slāpes, padara īpašnieku par apdomīgu, saprātīgu. Pastiprina spēju skaidri izvērtēt situāciju. 
darbojas kā vadītājs,kas palīdz enerģijai plūst cauri ķermenim, aizraidot prom negatīvās un atnesot pozitīvās vibrācijas.Palīdz pārvarēt senus emocionālus šķēršļus,dodot ceļu jaunajam.