<font color="#F8F8F8"> Akmensrotas<br />

Akmensrotas

 Latviski По русский In English


Cena: 38.00€

Kods: s181or5739

Uguns opāla drūza sudrabā

Uguns opāla drūza sudrabā - 20mm akm. - 38Eur

Siltā ugunīgi oranža-sarkana krāsa labvēlīgi ietekmē psihi un nodod dziļās siltuma, miera un harmonijas jūtas. Ugunīgi sarkani opāli ir laimīgie akmeņi tiem cilvēkiem, kuri ir dzimuši zem Auna zīmes.
·Enerģētiski opāls iekļauj sevī septiņas spektra krāsas, un, tādējādi, ir ļoti spēcīgs kā dziednieks. Tas uzlabo visu iekšēju orgānu stāvokli, aizsargā no infekcijām, zobu un galvas sāpēm. Īpaši labi opāls izved no organisma jebkurus sārņus, pie tam attīra asinsrites sistēmu, dziedē nieres, kuņģi un zarnas. 
·Pie vājā pēctraumatiska stāvokļa, pēcoperācijas periodā opāls ir neaizvietojams – tas ātri reanimē ķermeni, veicina šūnu reģenerāciju. 
·Sirds slimības arī pakļaujas opālam, kā arī nestabilais spiediens, bezmiegs, impotence. 
·Grūtniecēm opālu rekomendē lietot ātru un bezsāpīgu dzemdību nodrošināšanai. Tai pašā laikā, ja meitene dotajā brīdī negrib pēcnācējus, tad opāls kavēs apaugļošanos un savaldīs matu ataugšanu uz paslēptajiem ķermeņa daļām, tādā veidā veicinot pievilcības celšanos. 
·Opāla ietekme izplatās uz hipofīzi un epifīzi, un attiecīgi uz galvas smadzeņu darbību, augumu, dzimumaktivitātes un intelektuālās aktivitātes līdzsvaru. 
·Tiem, kuru darbs ir saistīts ar acu sasprindzināšanu, opāls arī ir lietderīgs, jo no senatnes skaitās, ka tas uzlabo redzi.
·Ajurvēdas ārsti rekomendē nesāt opālu zelta apdarē uz labās rokas rādītāj pirksta.
·No seniem laikiem opālu un uz tā nostādinātu ūdeni izmantoja dažādu slimību ārstēšanai, piemēram, dažāda veida infekciju un sirds slimību ārstēšanai.
·Litoterapeiti domā, ka šis minerāls ārstē nervu slimības, izved no depresijas stāvokļa, atbrīvo no bezmiega un nakts murgiem, noņem stresa situāciju sekas.