<font color="#F8F8F8"> Akmensrotas<br />

Akmensrotas

 Latviski По русский In English


Cena: 19.00€

Kods: m1345hq17539

Čaroīts,sudrabs C

Čaroīts,sudrabs - 34mm
Nosaukumu "čaroīts" minerāls ieguvis no upes Čaras nosaukuma, kas atrodas Sibīrijā. Cits minerāla nosaukums ir "Sibīrijas ceriņu brīnums". Pirmoreiz čaroīts tika atrasts XX gadsimta vidū.
Minerālu krāsa mēdz būt brūna, ceriņu, violeta. Sastopami kristāli ar nokrāsām no tumšvioletas līdz gaiši violetam. Ir minerāli ar "kaķu acs efektu". Pie akmens pulēšanas atklājas musturi, kas zaigo ar atšķirīgām krāsām un nokrāsām. Spīdums - zīdains, stiklains.
Tā kā čaroīts ir atrasts salīdzinoši nesen, viņa maģiskās īpašības ir vēl ne pietiekami izpētītas. Literatūrā, par akmens spēku, ir apgalvojums, ka šim akmenim aizbilst Venēra, un viņam ir sakars ar Marsu. Pateicoties savējai krāsai čaroīts ir apveltīts ar lielu enerģētiku.
Čaroīts - filozofu un dzejnieku talismans,spējīgs iemācīt savējo īpašnieku dziļāk just apkārtējo pasauli, komunicēt ar augstākajiem garīgajiem spēkiem. Talismanu var pagatavot lodes veidā, kuru vajag likt uz paliktni no sudraba un turēt uz darba galda. Šajā gadījumā iedvesma būs saimnieka biežs viesis.
Mūsdienīgi praktizējoši magi izmanto akmeni amuletu izgatavošanai, kas apgādā savējo saimnieku ar kosmisku enerģiju.
Tāpat akmens harmonizē laulāto attiecības.