<font color="#F8F8F8"> Akmensrotas<br />

Akmensrotas

 Latviski По русский In English


Cena: 38.00€

Kods: s1083mm152357

Arbūza turmalīns A klase

Arbūza turmalīns A klase - 50cm - 38Eur
Kā palīgs veselības uzturēšanai, pateicoties savai krāsu daudzveidībai, turmalīns ir ļoti universāls. Kopumā turmalīni uzlabo miegu, harmonizē endokrīno sistēmu un imūnsistēmu. Jāatzīmē arī turmalīna labvēlīgā ietekme, palīdzot ārstēt onkoloģiskās saslimšanas, nervu saslimšanām un pret stresu, sarkanie- veicinās vielmaiņu, uzlabos sejas ādu, stiprina potenci un seksuālo funkciju, uzlabo asinsriti.
Enerģētiski turmalīnu jau no senatnes saistīja ar seksuālo enerģiju, uzskatot to pat par afrodiziaku, vienalicigi gan nes veiksmi, gan atbrīvo seksualitāti un radošos spēkus, gan dara dzīvi vieglāku, gaišāku un priecīgāku.
Toties melno turmalīnu, jeb šerlu uzskatīja par raganu un burvju akmeni, jo tas sargājot no ‘’tumšajiem spēkiem’’., palīdz atvairīt enerģētuskos uzbrukumus.Pieaugušos,savieno ar iekšējo bērnu-vietu,kas var būt ļoti ievainojama.Turmalīns ir kristāls, ko neatradīsi uz katra stūra. Tā dziļo, sulīgo skaistumu gribās uztvert ar visiem maņu orgāniem, gaismas un krāsas saspēle tajā ir apbrīnojama.