<font color="#F8F8F8"> Akmensrotas<br />

Akmensrotas

 Latviski По русский In English


Cena: 49.00€

Kods: e1984el8937

Morganīts no pamatslāņa,korallis

Morganīts no pamatslāņa,korallis - -53cm,akm. 22-36mm - 49Eur
Morganīts (nosaukts finansista Džona Pīrponta Morgana (John Pierpont Morgan I) vārdā) (cēzija berils, sārtais smaragds) ir rožaini sārts minerāla - berila paveids. Nereti atrod arī orandži sārtu berilu, kuru arī dēvē par morganītu - šādu akmeni karsējot, tas paliek sārts. Nereti morganītam ir dažādu krāsu zonas.
Akmeni nodēvēja juvelierizstrādājumu firma Tiffany & Co. savulaik ASV bagātākā cilvēka Dž. P. Morgana vārdā, jo finansists aizrāvās ar minerālu kolekcionēšanu.Tātad tam piemīt smaragda īašības:
Akmens palīdz ārstēt iekaisumus, cīnās ar infekcijām, pazemina temperatūru, derīgs pie urīnpūšļa un urīnceļu slimībām. Šis akmens ārstē diabētu un apdegumus, sāpes sirdī, pazemina asinsspiedienu un palīdz psoriāzes ārstēšanai. Sekmē aknu, kuņģa, klepus, tuberkulozes ārstēšanu un palīdz pie bezmiega. Apveltīts ar antibakteriālām īpašībām (ja viņu ieliek glāzē ar ūdeni, tad to var dzert bez vārīšanas). Akmens palīdz atbrīvoties no vistas akluma, kataraktas, epilepsijas.Tā īpašniekam nedraud nakts murgi, bezmiegs, nepamatotas bailes un paaugstināts nogurums.
Galvenais morganīta uzdevums ir cīņa ar sava saimnieka sliktajiem ieradumiem: melīgumu, tieksmi uz afērām, neuzticību mīlestībā.
Ja akmens īpašnieks nav apveltīts ar sliktiem ieradumiem, akmens nes viņam veselību un veiksmi.
Šis akmens ir spējīgs izkliedēt jebkādu slikto enerģiju, attīrīt cilvēka biolauku un mājokli no negatīva. Tas sargā ģimenes pavardu: laulības saites, mieru un saskaņu ģimenē, sekmē dzimtas turpinājumu.
Tas "garantē" jūtu pastāvību, pievelk bagātību, nes mieru un laimi, nostiprina atmiņu, atvaira sliktus sapņus un izkliedē melanholiju.
Cilvēkiem ar attīstītu intuīciju šis akmens palīdz nonākt kontaktā ar mirušo dvēselēm, ar būtnēm no smalkās pasaules, dāvā spēju atšifrēt signālus, ko nosūta uz Zemi Visuma spēki. Ļoti maigs akmens. Tas necieš agresiju un rupjību.

https://akmensrotas.1w.lv/152-korallis/